Hjälp en person som har problem med håret

Det finns mycket vi kan göra för vår medmänniska. Ibland handlar det om att ge en kram, ge pengar eller skaffa fadderbarn, andra gånger handlar det om att hjälpa en person som haft det jobbigt att komma tillbaka till samhället. Att få hjälp med tänder och hår kan göra mycket: för att få bostad, jobb och även hitta kärleken.

Problem: tunt hår eller håravfall

Vårt utseende påverkar inte bara hur andra uppfattar oss, utan även hur vi uppfattar oss själva. Om du känner en person som haft ett jobbigt liv, kanske med missbruk, hemlöshet, långtidsarbetslöshet eller sjukskrivning, så vet du att din vän ofta kan ha lite sämre självkänsla. Det är inte alltså så att de visar det, men att söka jobb eller hitta en ny bostad är ofta ett mycket större berg att bestiga för dem, än för oss andra. Då kan just vita tänder och ett snyggt hår göra att det känns lättare. När vi är nöjda med vårt utseende känner vi oss ofta självsäkrare. Ett mindre problem att oroa oss för. Att hjälpa någon att fixa tunt och tråkigt hår är också en slags välgörenhet. Det kan göra stor skillnad i den personens liv. Eller så är det en gåva som du behöver ge dig själv. Gå in på nordichair.com som är Sveriges ledande hårklink som erbjuder PRP-behandling mot tunt hår och håravfall. Det är en 100 procent naturlig metod som bara tar 45 minuter.

Hjälte: du

Du bryr dig om att hjälpa andra människor. Gillar välgörenhet och stöder gärna viktiga projekt. Även om hår kan kännas lite ytligt, så är det ändå något som de flesta av oss bryr oss om. Genom att ge bort en hårbehandling kan du verkligen göra en vän eller person som tar sig tillbaka till samhället en stor tjänst. Eller så behöver du vara snäll mot dig själv. Du hjälper andra, stressar, arbetar och har alltid fullt upp. Sådant påverkar även utseendet. Då kan du vara hjälten i ditt eget liv: våga göra gott även mot dig själv. Med snyggt hår är det så mycket lättare att kliva upp på morgonen och göra sig iordning för dagen.

Snyggt och tjockt hår

Det finns tillfällen då det särskilt är skönt om håret känns friskt, tjockt och naturligt. Om du ska på en finare fest eller gifta dig. När du ska på dejt med en riktigt vänlig och varmhjärtad person – insidan är viktigast i längden, men vem vill inte vara vacker för sin kärlek? När du ska söka jobb. Att söka jobb är nog stressande och oroande i sig, då är det skönt om håret i alla fall ser tjockt och fräscht ut. Och om du ska söka bostad. Ibland kan det vara så lite som avgör om det går bra eller inte om det är många som söker samma jobb eller samma lägenhet. Sedan är det också skönt i vardagslivet att bara känna sig nöjd med sitt utseende. Att kunna gå upp på morgonen, borsta och fixa till håret, och vara reda för en ny dag.