Donera transportbilar till välgörenhetsorganisationer

Om du driver företag finns det många fördelar med att bedriva filantropiskt arbete. Studier visar att om människor står mellan valet av produkter från två olika företag, så skulle den överväldigande majoriteten påverkas av om företaget bedriver välgörenhet. Vissa studier pekar på så hög andel som 82 procent! Den mest benägna gruppen att köpa mer från företag som bedriver välgörenhet är ungdomar. Av denna anledning är det verkligen värt att titta på möjligheterna med välgörenhet. Fortsätt läsa för att veta mer om fördelarna!

3 fördelar med välgörenhet

Det finns flera oväntade fördelar med välgörenhet som inte bara gynnar de du hjälper utan även ditt företag, vilka är följande:

  • Definierar ditt varumärke. Ditt företags insatser för välgörenhet kan förbättra din varumärkesimage och ge ett etiskt och pålitligt intryck.
  • Ökar din räckvidd. Engagemang för välgörenhet i samhället kan göra dig känd för en bredare publik.
  • Motiverar anställda. Medvetenhet om att arbetet stödjer välgörenhet inger optimism och stolthet bland de anställda. Det kan också öka deras lojalitet för företaget.

Hitta kreativa metoder för välgörenhet

Den goda nyheten med välgörenhet är att det oftast är en vinn-vinn-situation. När ett företag ger bort pengar till välgörenhet eller påbörjar ett välgörenhetsprojekt bidrar det till ekonomin i samhället. Det kan skapa en bättre atmosfär i området där du bor, vilket i sin tur gynnar ditt företag. Många personer behöver till exempel transporthjälp emellanåt och det finns till och med välgörenhetsorganisationer som erbjuder detta. Att betala en flyttfirma eller hyra en transportbil kan nämligen bli väldigt dyrt för fattiga och utsatta personer.

Tänk på hur viktigt transport är och det faktum att endast en minoritet av alla människor äger en transportbil. Vidare kan vissa personer bo på landsbygden och inte ha medel för att skaffa egen transporthjälp. Gratis transport kan därför vara en livlina för många människor som inte har till gång till transportbil. Du kan köpa billiga transportbilar från Riddermark Bil och donera dem till en sådan välgörenhetsorganisation. Alternativt kan du med ditt eget företag erbjuda gratis transport för de som behöver det.

Riddermark Bil har ett brett utbud av begagnade transportbilar till salu, bland annat en Opel Combo för 53 200 kronor och en silverfärgad Amarok Aviater för 539 800 kronor. Oavsett typ av transportbil du vill köpa kommer du att hitta en i bra skick och till ett attraktiv pris. För närvarande kan du välja bland hundratals transportbilar!